ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η επιχείρηση Pierroutsakos Original Tastes ιδρύθηκε to 2012 στην Αρχαία Σικυώνα Κορινθίας από το Δημήτρη Πιερρουτσάκο και τη γυναίκα του Χριστίνα Παλαμαρά.

Η οικογένεια ξεκίνησε το 2003 να παράγει στα ιδιόκτητα κτήματά της βιολογικά φρούτα και λαχανικά, πιστοποιημένα από τη ΔΗΩ (τον μεγαλύτερο οργανισμό πιστοποίησης στη χώρα μας).
Στη συνέχεια επένδυσε ίδια κεφάλαια στη μεταποίηση, αξιοποιώντας το νωπό βιολογικό προϊόν για την παραγωγή αυθεντικών και ποιοτικών προϊόντων διατροφής.

Η ιδέα ήταν να συνθέσουμε βιολογικές πρώτες ύλες υφηλής διατροφικής αξίας σε πρωτότυπες δικές μας συνταγές, βασισμένες στην ελληνική παράδοση..

portokalia1
Ντομάτες
patzari-Food-blogger-food-blogger-Evaggelia-έΑΥ-zefkili-έΑΥ-diatologos-έΑΥ-diatrofologos-έΑΥ-diaita-έΑΥ-diatrofi-έΑΥ-light-life

Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000: 2005 τροφίμων, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε τελικό προϊόν που παράγεται έχει απόλυτη ιχνηλασιμότητα ως προς την προέλευση των συστατικών και τον τρόπο παρασκευής του. Εκτός αυτού, το εργαστήριο (μεταποιητική μονάδα) είναι πιστοποιημένο από τη ΔΗΩ για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων.

Η οικογένεια έχει επενδύσει τεχνογνωσία, μεράκι και αγάπη και υλοποιεί το έργο της τηρώντας με τον αυστηρότερο τρόπο τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

eggplant fruits growing in the garden
kipeftika
lemons

Τα προϊόντα μας βασίζονται αποκλειστικά σε φυτικές πρώτες ύλες, ένα μέρος των οποίων παράγεται στη Σικυώνα από την οικογένειά μας (λάδι, εσπεριδοειδή, κηπευτικά).
Πρόκειται για γλυκές και αλμυρές παρασκευές, κυρίως μαρμελάδες και σάλτσες ντομάτας, πατέ λαχανικών, αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά. Οι γεύσεις της Pierroutsakos Original Tastes χαρακτηρίζονται από την αυθεντικότητα του βιολογικού προϊόντος και την ελληνικότητά τους. Γι’αυτό θεωρούμε ότι μπορούν να εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό την ελληνική γη και την ελληνική κουζίνα. Μέχρι στιγμής, η ελληνική αγορά έχει ανταποκριθεί θερμά στα προϊόντα μας και αρκετά περιοδικά έχουν αναφερθεί επαινετικά σ’αυτά.

Η δυνατότητα παραγωγής της μεταποιητικής μας μονάδας αυτή τη στιγμή είναι 2000 βάζα ανά ημέρα.